Bäst på inomhusklimat

LMG - Luftmiljögruppen i Sverige AB är distributör för Panasonic Nordic AB:s värmepumpar. Våra produkter och lösningar säljs och installeras av erfarna och specialiserade återförsäljare över hela landet. Det enklaste och bekvämaste att få kontakt med våra återförsäljare är att göra en intresseanmälan. Fyll i dina uppgifter så blir du kontaktad av närmaste specialist inom en-två arbetsdagar.

Många år i branschen
Företaget grundades 1997 som Luftmiljögruppen i Sverige AB. 2006 valde vi, av rent praktiska skäl, att korta ner vårt namn till LMG eftersom de flesta redan kallade oss just LMG. Vårt sortiment omfattar luftvärmepumpar och luftkonditionering för både privata hus, industrier, butiker och salonger.

Bäst på inomhusklimat
Vår affärsidé är att vara den ledande distributören av produkter som sparar pengar och energi samt förbättrar luftmiljön i hem och företag runt om i Skandinavien. Vi är bäst på inomhusklimat helt enkelt. Företagets huvudkontor ligger i Skurup och våra återförsäljare finns över hela landet.

• Kontakta LMG       • Fyll i en intresseanmälan
• Bli kund till LMG       • Hitta din lokala återförsäljare    
         <---  Tillbaka till föregående sida

Stora på luftvärmepumpar

LMG är en ledande leverantör och distributör av luftvärmepumpar från Panasonic Nordic, Toshiba, Mitsubishi, ARGO och Technibel i Sverige – kontakta oss >

Driftsäkra värmepumpar

Vilken luftvärmepump passar just dina behov? Fyll enkelt i vårt lilla formulär så kontaktar vi dig – intresseanmälan >

Spara pengar under vår och sommar!

En luftvärmepump kan minska elkonsumtionen med drygt 70% – Studie >