PANASONIC 2017

Välj Modell
Panasonic CZ-serien
Panasonic NZ-serien
Panasonic HZ-serien
Panasonic VZ-serien

 

 

ENKEL VÄRMELÖSNING FÖR ATT KOMPLETTERA ALLA
TYPER AV BEFINTLIGA VÄRMESYSTEM OCH LOKALER
Panasonic är ledande inom luftvärmesystem med produkter som är effektiva och enkla att installera. Värmepumpssystem med en inomhusdel och en utomhusdel är idealiska för kompletterande uppvärmning av såväl bostäder som kommersiella lokaler och hör till marknadens mest effektiva. Med bara en knapptryckning kan man få värme, komfortkyla, avfuktning och optimal luftrening från en och samma enhet.

 

 

 

MULTI

Panasonic 2E15
Panasonic 3E18
Panasonic 4E23

 

FLERA INOMHUSDELAR FÖR INDIVIDUELL
KONTROLL ÖVER INOMHUSKLIMATET I OLIKA RUM

Panasonic ”multi-aggregat” med två, tre eller fyra inomhusdelar passar bra till flerplanshus eller lokaler där de olika rummen har olika behov. Med fler inomhusdelar ges möjligheter att anpassa temperatur, luftriktning och fläkthastighet efter behov. Med Panasonic multi kan man få värme, komfortkyla, avfuktning och optimal luftrening från samtliga inomhusdelar.

 

 

 

LUFT/VATTENSYSTEM

Panasonic Aquarea Mono
Panasonic Aquarea Split

 

ENERGIBESPARING FÖR NYBYGGNAD ELLER
BEFINTLIGT VÄRMESYSTEM SOM ÄR VATTENBURET

Panasonic utvecklar innovativa system för uppvärmning av både boendeutrymmen och tappvarmvatten. Produktfamiljen är speciellt framtagen för vårt Nordiska klimat och fungerar effektivt även vid låg utomhustemperatur. Panasonics luft/vattensystem baseras på inverter-teknik. En energieffektiv lösning för dig som har vattenburet värmesystem och vill minska energikostnaderna.

 

 

 

 

 

Stora på luftvärmepumpar

LMG är en ledande leverantör och distributör av luftvärmepumpar från Panasonic Nordic, Toshiba, Mitsubishi, ARGO och Technibel i Sverige – kontakta oss >

Driftsäkra värmepumpar

Vilken luftvärmepump passar just dina behov? Fyll enkelt i vårt lilla formulär så kontaktar vi dig – intresseanmälan >

Spara pengar under vår och sommar!

En luftvärmepump kan minska elkonsumtionen med drygt 70% – Studie >