Vårt modellprogram av värmepumpar är anpassat för att passa alla hem och plånböcker och ge alla samma möjlighet att spara pengar! För bästa besparing rekommenderar vi att du tillsammans med en återförsäljare går igenom dina behov. Om du vill, kan du boka ett kostnadsfritt hembesök så kommer en återförsäljare hem till dig för att titta närmare på just dina behov. Fyll i vårt formulär så blir du kontaktad inom 2-3 arbetsdagar.

Det finns mycket man måste ta hänsyn till när man väljer värmepump. Det första man ska tänka på är hur stor yta eller volym som ska värmas. Din värmepump ska ha kapacitet att värma större delen av ditt hus och gärna lite till. Som i många andra fall riskerar snålheten att bedra visheten, så vet du med dig att den modell du är intresserad av ligger på gränsen till värmebehovet i ditt hus, rekommenderar vi att du väljer en större modell. Det tjänar du på i längden genom att värmepumpen kan gå på lägre kompressorvarv vilket ger lägre förbrukning och mindre slitage!

 

 

Andra faktorer som ska tas med i beräkningen är husets isolering och om planlösningen är öppen eller mindre öppen. Detta får du hjälp med av våra återförsäljare.

Förutom kapaciteten skiljer sig egenskaperna hos våra olika värmepumpar. Om du bara är ute efter att göra största möjliga besparing är Panasonic HE-serienNE-serien. Vill du ha en värmepump med endast de vanligaste funktionerna ska du titta närmare på CE-serien.

Panasonic har tillverkat värmepumpar sedan 1958 och är idag marknadsledande med mer än 50% av marknaden.